Березівська районна рада
Одеська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

24 Червня, 2024 р., 15:36
21 червня відбулася 19-та сесія Березівської районної ради, яку провів голова Березівської районної ради Віталій Мосійчук.
10 Червня, 2024 р., 10:34
Вихованці оздоровчого табору  із символічною назвою "Перемога", а саме загін "Мрія" з Андрієво-Іванівської територіальної громади, побували на екскурсії у Березівській районній раді, Березівській районній державній адміністрації, у районному відділенні національної поліції, у міському парку та на міському стадіоні.
10 Червня, 2024 р., 10:26
Напередодні  Міжнародного Дня захисту дітей голова Березівської районної ради Віталій Мосійчук та голова Березівської районної державної адміністрації Віталій Лабуш зустрічалися з учнями Ряснопільського ЗЗСО Новокальчевської громади, які завітали до райдержадміністрації та районної ради на екскурсію.
10 Червня, 2024 р., 10:16
28  травня голова Березівської районної ради Віталій Мосійчук та голова Березівської райдержадміністрації Віталій Лабуш взявли  участь у відкритті Алеї Слави в Розквітівській сільській раді  в пам’ять про Героїв-земляків, які поклали життя за нашу свободу, за волю та незалежність України в російсько-українській війні.  
01 Квітня, 2024 р., 11:14
З нагоди Дня визволення Березівського району від німецько-фашистських загарбників на площі біля пам’ятника солдату-визволителю в м. Березівка відбувся мітинг.
01 Квітня, 2024 р., 11:02
29 березня відбулася 18-та сесія Березівської районної ради, яку провів голова Березівської районної ради Віталій Мосійчук.
29 Лютого, 2024 р., 09:34
За ініціативи керівництва Березівського району – голови Березівської районної ради Віталія Мосійчука та начальника Березівської районної військової адміністрації Віталія Лабуша, за участі депутата Одеської обласної ради Князя Хачатряна, голів територіальних громад району, представників депутатського корпусу місцевого самоврядування 27 лютого поточного року на території Старомаяківської сільської ради відбулася розширена робоча нарада.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь