Березівська районна рада
Одеська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

01 Квітня, 2024 р., 11:14
З нагоди Дня визволення Березівського району від німецько-фашистських загарбників на площі біля пам’ятника солдату-визволителю в м. Березівка відбувся мітинг.
01 Квітня, 2024 р., 11:02
29 березня відбулася 18-та сесія Березівської районної ради, яку провів голова Березівської районної ради Віталій Мосійчук.
29 Лютого, 2024 р., 09:34
За ініціативи керівництва Березівського району – голови Березівської районної ради Віталія Мосійчука та начальника Березівської районної військової адміністрації Віталія Лабуша, за участі депутата Одеської обласної ради Князя Хачатряна, голів територіальних громад району, представників депутатського корпусу місцевого самоврядування 27 лютого поточного року на території Старомаяківської сільської ради відбулася розширена робоча нарада.
26 Лютого, 2024 р., 10:06
24 лютого відбувся мітинг-реквієм памʼяті загиблих захисників України - вшанування загиблих воїнів до других роковин повномасштабного вторгнення.
20 Лютого, 2024 р., 19:17
20 лютого в місті Березівка на площі біля пам’ятника Тарасу Шевченку відбувся мітинг з нагоди Дня Героїв Небесної Сотні
16 Лютого, 2024 р., 16:16
15 лютого в м. Березівка відбувся мітинг з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав та 35-ої річниці виведення колишніх радянських військ з республіки Афганістан.
24 Січня, 2024 р., 11:51
22 січня в місті Березівка на площі біля пам’ятника Тарасу Шевченку відбувся мітинг з нагоди Дня Соборності.
10 Січня, 2024 р., 10:35
29 грудня відбулося засідання профільних постійних комісій районної ради та засідання сесії, яке провів голова Березівської районної ради Віталій Мосійчук.
22 Грудня, 2023 р., 10:53
Пам’яті ліквідаторів аварії на ЧАЕС 14 грудня Україна відзначає День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції. З цієї нагоди відбулося вшанування героїв-ліквідаторів у м. Березівка. У заході взяли участь депутат Одеської обласної ради Князь Хачатрян, голова Березівської районної ради Віталій Мосійчук, голова Березівської військової райдержадміністрації Віталій Лабуш, Березівський міський голова Валерій Григораш, заступник голови Березівської районної ради Сергій Лоскутніков, секретар Березівської міської ради Сергій Шевченко, депутат районної ради Сергій Білощук, депутат міської ради Ігор Марутін, керівник районної спілки ліквідаторів аварії на ЧАЕС Костянтин Чантай, члени спілки, вдови ліквідаторів, їхні рідні та близькі. Вела захід директор міського Будинку культури Алла Піцул. Було вшановано мужність та самовіддачу людей, які без роздумів кинулися рятувати світ від ядерної катастрофи у квітні 1986 року. Саме вони прийняли на себе основний удар страшного атома. На жаль, багато з цих людей не дожили до сьогодення, але завдяки їхній мужності, відвазі та самопожертві вдалося зберегти життя і здоров’я прийдешнім поколінням. Пам’ять загиблих ліквідаторів присутні вшанували хвилиною мовчання та покладанням квітів. Перемогу наближаємо разом!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь