Березівська районна рада
Одеська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Проєкти рішень №13/1 «Про внесення змін до рішенням районної ради від 15 грудня 2020 № 18-VІІІ «Про затвердження Регламенту роботи Березівської районної ради восьмого скликання » (зі змінами)»

Кількість переглядів: 15
Скликання: 8 скликання
Сесія: 19 сесія
Тип документу: Проєкти рішень
Дата: 13.06.2024
Номер документу: 13/1
Назва документу: Про внесення змін до рішенням районної ради від 15 грудня 2020 № 18-VІІІ «Про затвердження Регламенту роботи Березівської районної ради восьмого скликання » (зі змінами)
Прикріплені файли:

                                                   

УКРАЇНА

БЕРЕЗІВСЬКА РАЙОННА РАДА

ПРОЄКТ  РІШЕННЯ

 

 

Про внесення змін до рішенням районної ради

від 15 грудня 2020 № 18-VІІІ «Про затвердження

Регламенту роботи Березівської районної  ради 

восьмого  скликання » (зі змінами)

 

 

Враховуючи Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про місцеве  самоврядування в Україні» щодо забезпечення прозорості місцевого самоврядування» від 24.02.2024 року №3590-IX, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації спільного засідання постійних комісій районної ради від 21.06.2024 року, районна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Внести наступні зміни до Регламенту Березівської районної ради восьмого скликання, затвердженого рішенням Березівської районної ради від 15 грудня 2020 № 18-VІІІ «Про затвердження Регламенту роботи Березівської районної  ради  восьмого  скликання » (зі змінами) доповнивши:

 

1.1.  Статтю 3. Відкритість та гласність роботи Ради Розділу 1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ  пунктом 3.3 «Пленарне засідання ради транслюється в мережі Інтернет у режимі реального часу, крім випадків розгляду питань, що містять інформацію з обмеженим доступом відповідно до Закону України "Про доступ до публічної інформації".

Пленарне засідання ради підлягає відеофіксації з подальшим зберіганням відеозапису засідання не менше п’яти років. Відеозапис пленарного засідання ради оприлюднюється в частині, що транслюється відповідно до цього Закону, невідкладно після закінчення засідання, але не пізніше наступного дня після проведення засідання, на офіційному веб-сайті ради чи в інший спосіб із забезпеченням відкритого доступу до відеозапису.»

1.2. Статтю 19. Відкриття та ведення пленарного засідання Глави 2. ПРОВЕДЕННЯ ПЛЕНАРНОГО ЗАСІДАННЯ РАДИ Розлілу 2. ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОТИ РАДИ пунктом 19.3 «Під час сесії ради депутати, посадові особи місцевого самоврядування, інші доповідачі зобов’язані використовувати державну мову відповідно до вимог Закону України "Про забезпечення функціонування української мови як державної"»

1.3. п.п 16.7 статті 16. Формування порядку денного сесії Ради Глави 1. Підготовка пленарних засідань Розлілу 2. ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОТИ РАДИ доповнити слідуючим: «Засідання постійної комісії скликається в міру необхідності і є повноважним, якщо в ньому бере участь більше половини депутатів від загального складу комісії.

Засідання  постійної комісії транслюється в мережі Інтернет у режимі реального часу та підлягає відеофіксації з подальшим зберіганням та оприлюдненням відеозапису засідання на умовах і в порядку, визначених пунктом 3.3 статті 3. Відкритість та гласність роботи Ради Розділу 1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ  Регламенту районної ради .

За результатами вивчення і розгляду питань постійні комісії готують висновки і рекомендації. Висновки і рекомендації постійної комісії приймаються відкритим поіменним голосуванням більшістю голосів від загального складу комісії і підписуються головою комісії, а в разі його відсутності - заступником голови або секретарем комісії. Протоколи засідань комісії, в яких зазначаються результати поіменного голосування, підписуються головою і секретарем комісії. Проекти порядку денного засідань постійної комісії ради, висновки і рекомендації постійної комісії, протоколи її засідань є відкритими та оприлюднюються і надаються на запит відповідно до Закону України "Про доступ до публічної інформації.»

 

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань Регламенту, місцевого самоврядування, депутатської діяльності, етики, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією.

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь